10PCS 3PLY COPPER CLAD HAMMERED COOKWARE SET-SC064

Katrangan:

This cookware set is made of 3-ply composited material steel & copper all clad ,with fast and even heat retention and suitable for all heat sources, konduktivitas panas sing luwih apik kanthi tembok sing luwih kandel,The inside of pot has detailsed capacity marks,high-gloss body,different sizes are available.

Detail Produk

Tag Product

10PCS 3PLY COPPER CLAD HAMMERED COOKWARE SET-SC064

This cookware set is made of 3-ply composited material steel & copper all clad ,with fast and even heat retention and suitable for all heat sources, konduktivitas panas sing luwih apik kanthi tembok sing luwih kandel,The inside of pot has detailsed capacity marks,high-gloss body,different sizes are available.

Nomer Model: SC064
Panggonan Asal: Guangdong, China
Materi: Logam
Kekandelan: 2.5MM
Wangun: Cut edge casserole.
Awak: composited 3ply all clad copper
Lid: 1.0mm stainless steel 304 lid
Ngalahake lan kenop: stainless steel nangani casting lan knob minangka ramalan
Rampung: inner satin polis and outer hammered mirror polish
Layanan: ODM, OEM kasedhiya
Ketik: set alat masak
Fitur: Eco-Friendly
Jinis Logam: 3Ply composited steel&copper all clad
Komposisi: 3ply steel&copper composite body

Rincian Kemasan

Pengemasan: Non-Woven Bag kanggo tutup lan awak, out gift box packing.

5pcs into a safe master carton

Logo bisa dicithak, percetakan sutra, etching & laser

design of logo & ngemas minangka syarat pelanggan


45dina sawise konfirmasi pesenan karo 30% simpenan

Product Product
Model 10PCS 3PLY COPPER CLAD HAMMERED COOKWARE SET-SC064
Ukuran(cm)
16×8.0cm saucepan w/lid 18x9cm saucepan w/lid
24×12.5cm saucepot w/lid 24×6.0cm frypan w/lid
20×4.5cm skillet w/o lid 24×5.0cm skillet w/o lid
Materi 304 0.5mm + alu. 1.5mm+copper 0.5mm
Katentuan Bisnis
MOQ 500 PCS
Detail pangiriman 45 -55dina sawise simpenan
Syarat-syarat pembayaran T / T(30% ing advance,70% sadurunge kirim)


S:Apa rega sampeyan?
A:Rega kita kudu owah-owahan gumantung karo spesifikasi sing beda-beda kabutuhan customer, utamane nganti bahan sing beda, ukuran, kekandelan, aksesoris lan kemasan. .Kita bakal ngirim sampeyan rega kanthi dhasar syarat sing disesuaikan.

S:Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto utawa gambar?
A:Ya, kita duwe pengalaman sing sugih ing OEM / Layanan ODM lan merek gedhe kerjasama kanggo 15 taun ,kita bisa ngasilake kanthi conto utawa gambar teknis , kita bisa mbangun cetakan kanggo syarat sampeyan dhewe.

S:What is your terms of payment?
A:We generally accept LC at sight or T/T payment.For regular orders, Terms of payment 30% simpenan,full payment before delivery.

S:Apa wektu timbal?
A:Biasane butuh 45 menyang 55 dina supaya pisanan sawise conto konfirmasi lan nampa pambayaran awal.

S:Apa panci iki masak pangananku kanthi luwih cepet?
A: Ya. Iki piranti masak piranti. Pemanasan kanthi cepet nyebabake komposit aluminium ing tengah tembok, iku konduktor panas paling apik, lan bisa njaga wektu sing anget amarga tembok.

S:Sampeyan bisa njamin pangiriman produk sing aman lan aman?
A:Manawa, kita bisa mbantu sampeyan ngirim barang menyang plabuhan kanthi layanan mandeg kanthi mandhiri. ,lan priksa manawa pangiriman produk aman lan aman kanthi diimpulake kualitas apik banget

Kirim pesen menyang kita:

KANGGO SAIKI
KANGGO SAIKI