7PCS HAMMERED FINISH COOKWARE SET-SC451

Katrangan:

This cookware set is made of high quality steel with fast and even heat retention and suitable for all heat sources.The inside of this straight-sided pan has detailsed capacity marksdifferent sizes are available that can meets every chefs requirements.

Detail Produk

Tag Product

7PCS HAMMERED FINISH COOKWARE SET-SC451

This cookware set is made of high quality steel with fast and even heat retention and suitable for all heat sources.The inside of this straight-sided pan has detailsed capacity marksdifferent sizes are available that can meets every chefs requirements.

Nomer Model: SC451
Panggonan Asal: Guangdong, China
Materi: Logam
Kekandelan: 2.5MM
Wangun: Motong pinggiran, casserole. askew frypan
Awak: 1.0mm stainless steel
Lid: 1.0mm stainless steel 304 lid
Ngalahake lan kenop: stainless steel nangani casting lan knob minangka ramalan
Rampung: inner satin polis and outer hammered mirror polish
Layanan: ODM, OEM kasedhiya
Ketik: set alat masak
Fitur: Eco-Friendly
Jinis Logam: single ply stainles steel
Komposisi: 1ply Stainless Steel body

Rincian Kemasan

Pengemasan: Non-woven bag for lid and body, out gift box packing.

2set menyang karton master aman

Logo bisa dicithak, percetakan sutra, etching & laser

design of logo & ngemas minangka syarat pelanggan


45dina sawise konfirmasi pesenan karo 30% simpenan

Product Product
Model 7PCS HAMMERED FINISH COOKWARE SET-SC451
Ukuran(cm)
20x10cm sauceppot w/lid 24x13cm saucepot w/lid
24×6.0cm frypan w/lid 24×5.0cm skillet w/o lid
Materi 1.0mm stainless steel 304
Katentuan Bisnis
MOQ 500 PCS
Detail pangiriman 45 -55dina sawise simpenan
Syarat-syarat pembayaran T / T(30% ing advance,70% sadurunge kirim)


S:Apa rega sampeyan?
A:Rega kita kudu owah-owahan gumantung karo spesifikasi sing beda-beda kabutuhan customer, utamane nganti bahan sing beda, ukuran, kekandelan, aksesoris lan kemasan. .Kita bakal ngirim sampeyan rega kanthi dhasar syarat sing disesuaikan.

S:Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto utawa gambar?
A:Ya, kita duwe pengalaman sing sugih ing OEM / Layanan ODM lan merek gedhe kerjasama kanggo 15 taun ,kita bisa ngasilake kanthi conto utawa gambar teknis , kita bisa mbangun cetakan kanggo syarat sampeyan dhewe.

S:What is your terms of payment?
A:We generally accept LC at sight or T/T payment.For regular orders, Terms of payment 30% simpenan,full payment before delivery.

S:Apa wektu timbal?
A:Biasane butuh 45 menyang 55 dina supaya pisanan sawise conto konfirmasi lan nampa pambayaran awal.

S:Apa panci iki masak pangananku kanthi luwih cepet?
A: Ya. Iki piranti masak piranti. Pemanasan kanthi cepet nyebabake komposit aluminium ing tengah tembok, iku konduktor panas paling apik, lan bisa njaga wektu sing anget amarga tembok.

S:Sampeyan bisa njamin pangiriman produk sing aman lan aman?
A:Manawa, kita bisa mbantu sampeyan ngirim barang menyang plabuhan kanthi layanan mandeg kanthi mandhiri. ,lan priksa manawa pangiriman produk aman lan aman kanthi diimpulake kualitas apik banget

Kirim pesen menyang kita:

KANGGO SAIKI
KANGGO SAIKI