9PCS 5Ply All Clad Steel Body Induction Cookware set

Katrangan:

This set is made of 5-ply composited material steel clad with fast and even heat retention, konduktivitas panas sing luwih apik kanthi tembok sing luwih kandel, induction compatible.The handle is designed to stay cool when long time heating.

Detail Produk

Tag Product

9PCS 5Ply All Clad Steel Body Induction Cookware set

This set is made of 5-ply composited material steel clad with fast and even heat retention, konduktivitas panas sing luwih apik kanthi tembok sing luwih kandel, induction compatible.The handle is designed to stay cool when long time heating.

Nomer Model: SC143
Panggonan Asal: Guangdong, China
Materi: Logam
Kekandelan: 2.5MM
Wangun: Stright shape pots, saucepan,cut edge,askew frypan
Awak: composited 5ply material steel all clad as following:
0.5mm 304+0.5mm AL1050+0.5mm AL3000+0.5mm AL1050+0.5mm 430
Lid: 1.0mm sus304 lid
Ngalahake lan kenop: Casting S/S handle &knob as pricture
Bottom:
Induction bottom
Rampung: polatan satin ing njero lan polish pangilon njaba
Layanan: ODM, OEM kasedhiya
Ketik: Cookware Sets
Fitur: Eco-Friendly
Jinis Logam: Stainless Steel composite all clad body
Komposisi: 5Ply All Clad Steel Induction cookware

Rincian Kemasan

Pengemasan: Non-Woven Bag kanggo tutup lan awak, ngemas kothak hadiah.
2set menyang karton master aman
Logo bisa dicithak, percetakan sutra, etching & laser
desain logo & ngemas minangka syarat pelanggan

45dina sawise konfirmasi pesenan karo 30% simpenan

Product Product
Model 9PCS 5Ply All Clad Steel Body Induction Cookware set
Ukuran(cm)
16×8.0cm saucepan w/lid
18×9.0cm saucepot w/lid
20x10cm saucepot w/lid
24×12.5cm saucepot w/lid
24×6.5cm fry pan w/o lid
Materi 0.5mm 304+0.5mm AL1050+0.5mm AL3000+0.5mm AL1050+0.5mm 430
Katentuan Bisnis
MOQ
500 PCS
Detail pangiriman 45 -55dina sawise simpenan
Syarat-syarat pembayaran T / T(30% ing advance,70% sadurunge kirim)


S:Apa rega sampeyan?
A:Rega kita kudu owah-owahan gumantung karo spesifikasi sing beda-beda kabutuhan customer, utamane nganti bahan sing beda, ukuran, kekandelan, aksesoris lan kemasan. .Kita bakal ngirim sampeyan rega kanthi dhasar syarat sing disesuaikan.

S:Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto utawa gambar?
A:Ya, kita duwe pengalaman sing sugih ing OEM / Layanan ODM lan merek gedhe kerjasama kanggo 15 taun ,kita bisa ngasilake kanthi conto utawa gambar teknis , kita bisa mbangun cetakan kanggo syarat sampeyan dhewe.

S:Apa syarat pembayaran sampeyan?
A:Umume kita nampa LC nalika ndeleng utawa mbayar T / T. Kanggo pesenan biasa, Ketentuan pembayaran 30% simpenan,pembayaran lengkap sadurunge pangiriman.

S:Apa wektu timbal?
A:Biasane butuh 45 menyang 55 dina supaya pisanan sawise conto konfirmasi lan nampa pambayaran awal.

S:Apa panci iki masak pangananku kanthi luwih cepet?
A: Ya. Iki piranti masak piranti. Pemanasan kanthi cepet nyebabake komposit aluminium ing tengah tembok, iku konduktor panas paling apik, lan bisa njaga wektu sing anget amarga tembok.

S:Sampeyan bisa njamin pangiriman produk sing aman lan aman?
A:Manawa, kita bisa mbantu sampeyan ngirim barang menyang plabuhan kanthi layanan mandeg kanthi mandhiri. ,lan priksa manawa pangiriman produk aman lan aman kanthi diimpulake kualitas apik banget

Kirim pesen menyang kita:

KANGGO SAIKI

PRODUK KELULUSAN

KANGGO SAIKI