Cili është një prodhues profesional i produkteve prej çeliku inox

Kërkesë një urdhër

Mirë se vini në kompaninë tonë

Foshan Re Shanhai Hardware Co, Ltd

Ne mirëpresim ngrohtësisht klientët tanë,e vjetër dhe e re njësoj për të vizituar kompaninë tonë për bisedime biznesi. Le t'i bashkojmë duart për një të ardhme të shkëlqyer.
New Shanhai Industry Limited është themeluar për më shumë se 15 vjet,i cili është një prodhues profesional të produkteve prej çeliku inox me fabrikë të vendosur në Guangdong,Kinë,i specializuar në prodhimin e shumë llojeve të produkteve prej çeliku inox, siç janë enë gatimi prej çeliku inox, vendosur takëm ,kazan bilbil, etj.
Enquiry TANI