13PCS 3PLY COPPER CLAD BODY COOKWARE SET

Katerangan:

This cookware set is made of 3-ply composited material copper clad with fast and even heat retention, konduktivitas panas langkung saé sareng témbok anu langkung kandel, Kumpulan ieu langkung saé sareng praktis ,high-gloss body, induksi kompatibel. the inside of pan has detailed capacity marks. ukuran anu lumayan ditarima.

Jinis Produk

Produk Tag

13PCS 3PLY COPPER CLAD BODY COOKWARE SET

This cookware set is made of 3-ply composited material copper clad with fast and even heat retention, konduktivitas panas langkung saé sareng témbok anu langkung kandel, Kumpulan ieu langkung saé sareng praktis ,high-gloss body, induksi kompatibel. the inside of pan has detailed capacity marks. ukuran anu lumayan ditarima.

Nomer Modél: SC632
Tempat Asal: Guangdong, Cina
Bahan: Logam
Ketebalan: 2.5MM
Bentuk: Cut edge
Awak: composited 3ply material copper clad
Lid: 1.0mm stainless steel 304 tutupna
Gaga jeung kenop: dicekel stainless steel cecekelan sareng tombol salaku pricture
Rengse: satin polish batin sareng kaca spion luar
Palayanan: ODM, OEM sayogi
Jenis: alat masak
Pitur: Eco-Friendly
Jinis Logam: 3Ply copper clad
Komposisi: Stainless Steel copper composite body

Rincian Bungkusan

Paket: Kantong Non-anyaman pikeun tutup sareng awak, kaluar kotak kado bungkus.
2set kana aman karton master
Logo tiasa dicetak, percetakan sutra, etching & laser
desain logo & di bungkusan salaku sarat palanggan

45dinten saatos mastikeun parantos nganggo 30% deposit

Rincian Produk
Model 13PCS 3PLY COPPER CLAD BODY COOKWARE SET
Ukuranna(cm)
16×8.0cm saucepan w/lid 18×9.0cm panci w / tutup
26×6.0cm frypan w/lid 20x10cm saucepot w/lid
20×4.0cm skillet 24×4.5cm frypan
24x15cm saucepot w/lid 24cm spaghetti steamer is 0.6mm steel 304
Bahan 2.5MM composite body: 304 0.5mm + alu. 1.5mm + tambaga 0,5mm
Katentuan Perdagangan
MOQ
500 PCS
Detil Pangiriman 45 -55dinten saatos deposit
Sarat pamayaran T / T(30% ti payun,70% sateuacan kiriman)


Q:Naon harga na?
A:Harga kami tunduk robah gumantung kana spésifikasi anu béda pikeun kabutuhan customer, khususna nepi kana bahan anu béda, ukuran, ketebalan, asesoris sareng kemasan. .Kami bakal ngirim anjeun harga tepat dina dasar sarat ngaropéa anjeun.

Q:Naha anjeun tiasa ngahasilkeun dumasar kana conto atanapi gambar?
A:Leres, urang gaduh pangalaman anu beunghar di OEM / Ladenan ODM sareng merek gedé kerjasama pikeun 15years ,urang tiasa ngahasilkeun ku conto anjeun atanapi gambar téknis , urang tiasa ngawangun cetakan kanggo syarat anjeun nyalira.

Q:Naon istilah pamayaran anjeun?
A:Kami umumna nampi LC kasihatan atanapi T / T pembayaran. Kanggo pesenan biasa, Syarat pamayaran 30% deposit,pamayaran lengkep sateuacan pangiriman.

Q:Naon waktos na kalungguhan?
A:Biasana butuhna 45 ka 55 dinten pikeun urutan kahiji saatos conto konfirmasi sareng nampi pembayaran sateuacanna.

Q:Naha panci ieu masak kadaharan kuring langkung gancang?
A: Leres. Ieu alat masak kinerja. Panas pisan gancang sabab Aluminium dikompositkeun di tengah témbok, éta konduktor panas pangsaéna, sareng tiasa haneutkeun waktos langkung lami kusabab témbok anu langkung kandel.

Q:Naha anjeun tiasa ngajamin pengiriman produk anu aman sareng aman?
A:Pasti, kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngintunkeun barang-barang ka palabuhan anjeun dina hiji-eureun jasa ku forwarder.Our payun urang bakal mastikeun sadayana dokumen siap dina waktos anjeun diperyogikeun ,sareng pastikeun pangiriman produk aman sareng aman kalayan bungkusan kualitas saé pisan

Kirim pesen ka kami:

DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA