5Ply All Clad Steel Body Induction frypan

Katerangan:

This frypan is made of 5-ply composited material steel clad with fast and even heat retention, konduktivitas panas langkung saé sareng témbok anu langkung kandel, inner with Non-stick, induksi cocog. cecekelan ieu dirancang tetep tiis nalika manaskeun lila.

Kirimkeun Kami pesen, PISANAN Pikeun Sadaya HARGA PRODUK!

Jinis Produk

Produk Tag

5Ply All Clad Steel Body Induction frypan

This frypan is made of 5-ply composited material steel clad with fast and even heat retention, konduktivitas panas langkung saé sareng témbok anu langkung kandel, inner with Non-stick, induksi cocog. cecekelan ieu dirancang tetep tiis nalika manaskeun lila.

Nomer Modél: SC051
Tempat Asal: Guangdong, Cina
Bahan: Logam
Ketebalan: 2.5MM
Bentuk: Stright shape frypan
Awak: bahan baja 5ply komposit sadayana dibungkus sapertos kieu:
0.5mm 304 + 0.5mm AL1050 + 0.5mm AL3000 + 0.5mm AL1050 + 0.5mm 430
Lid: 1.0mm sus304 tutup
Gaga jeung kenop: Casting s/s handles and knob
Handap
Induksi handap
Rengse: satin polish batin sareng kaca spion luar
Palayanan: ODM, OEM sayogi
Jenis: Set Alat Masak
Pitur: Eco-Friendly
Jinis Logam: Steel stainless komposit sadayana awakna papakéan
Komposisi: 5Ply Sadaya alat-alat masak Induksi Baja

Rincian Bungkusan

Paket: Kantong Non-anyaman pikeun tutup sareng awak, kotak kado dibungkus.
2set kana aman karton master
Logo tiasa dicetak, percetakan sutra, etching & laser
desain logo & di bungkusan salaku sarat palanggan

45dinten saatos mastikeun parantos nganggo 30% deposit

Rincian Produk
Model 5Ply All Clad Steel Body Induction frypan
Ukuranna(cm)
22×5.5cm frypan w/lid
24×6.0cm fry pan w/lid
26×6.0cm fry pan w/lid
30×6.0cm fry pan w/lid
Bahan 0.5mm 304 + 0.5mm AL1050 + 0.5mm AL3000 + 0.5mm AL1050 + 0.5mm 430
Katentuan Perdagangan
MOQ
50 PCS
Detil Pangiriman 45 -55dinten saatos deposit
Sarat pamayaran T / T(30% ti payun,70% sateuacan kiriman)


Q:Naon harga na?
A:Harga kami tunduk robah gumantung kana spésifikasi anu béda pikeun kabutuhan customer, khususna nepi kana bahan anu béda, ukuran, ketebalan, asesoris sareng kemasan. .Kami bakal ngirim anjeun harga tepat dina dasar sarat ngaropéa anjeun.

Q:Naha anjeun tiasa ngahasilkeun dumasar kana conto atanapi gambar?
A:Leres, urang gaduh pangalaman anu beunghar di OEM / Ladenan ODM sareng merek gedé kerjasama pikeun 15years ,urang tiasa ngahasilkeun ku conto anjeun atanapi gambar téknis , urang tiasa ngawangun cetakan kanggo syarat anjeun nyalira.

Q:Naon istilah pamayaran anjeun?
A:Kami umumna nampi LC kasihatan atanapi T / T pembayaran. Kanggo pesenan biasa, Syarat pamayaran 30% deposit,pamayaran lengkep sateuacan pangiriman.

Q:Naon waktos na kalungguhan?
A:Biasana butuhna 45 ka 55 dinten pikeun urutan kahiji saatos conto konfirmasi sareng nampi pembayaran sateuacanna.

Q:Naha panci ieu masak kadaharan kuring langkung gancang?
A: Leres. Ieu alat masak kinerja. Panas pisan gancang sabab Aluminium dikompositkeun di tengah témbok, éta konduktor panas pangsaéna, sareng tiasa haneutkeun waktos langkung lami kusabab témbok anu langkung kandel.

Q:Naha anjeun tiasa ngajamin pengiriman produk anu aman sareng aman?
A:Pasti, kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngintunkeun barang-barang ka palabuhan anjeun dina hiji-eureun jasa ku forwarder.Our payun urang bakal mastikeun sadayana dokumen siap dina waktos anjeun diperyogikeun ,sareng pastikeun pangiriman produk aman sareng aman kalayan bungkusan kualitas saé pisan

Kirimkeun Kami pesen, PISANAN Pikeun Sadaya HARGA PRODUK!

Kirim pesen ka kami:

DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA