7PCS HAMMERED FINISH COOKWARE SET-SC451

Katerangan:

This cookware set is made of high quality steel with fast and even heat retention and suitable for all heat sources.The inside of this straight-sided pan has detailsed capacity marksdifferent sizes are available that can meets every chefs requirements.

Jinis Produk

Produk Tag

7PCS HAMMERED FINISH COOKWARE SET-SC451

This cookware set is made of high quality steel with fast and even heat retention and suitable for all heat sources.The inside of this straight-sided pan has detailsed capacity marksdifferent sizes are available that can meets every chefs requirements.

Nomer Modél: SC451
Tempat Asal: Guangdong, Cina
Bahan: Logam
Ketebalan: 2.5MM
Bentuk: Cut edge, casserole. askew frypan
Awak: 1.0mm stainless steel
Lid: 1.0mm stainless steel 304 lid
Gaga jeung kenop: casted stainless steel handle and knob as pricture
Rengse: inner satin polis and outer hammered mirror polish
Palayanan: ODM, OEM sayogi
Jenis: alat masak
Pitur: Eco-Friendly
Jinis Logam: single ply stainles steel
Komposisi: 1ply Stainless Steel body

Rincian Bungkusan

Paket: Non-woven bag for lid and body, out gift box packing.

2set kana aman karton master

Logo tiasa dicetak, percetakan sutra, etching & laser

design of logo & di bungkusan salaku sarat palanggan


45dinten saatos mastikeun parantos nganggo 30% deposit

Rincian Produk
Model 7PCS HAMMERED FINISH COOKWARE SET-SC451
Ukuranna(cm)
20x10cm sauceppot w/lid 24x13cm saucepot w/lid
24×6.0cm frypan w/lid 24×5.0cm skillet w/o lid
Bahan 1.0mm stainless steel 304
Katentuan Perdagangan
MOQ 500 PCS
Detil Pangiriman 45 -55dinten saatos deposit
Sarat pamayaran T / T(30% ti payun,70% sateuacan kiriman)


Q:Naon harga na?
A:Harga kami tunduk robah gumantung kana spésifikasi anu béda pikeun kabutuhan customer, khususna nepi kana bahan anu béda, ukuran, ketebalan, asesoris sareng kemasan. .Kami bakal ngirim anjeun harga tepat dina dasar sarat ngaropéa anjeun.

Q:Naha anjeun tiasa ngahasilkeun dumasar kana conto atanapi gambar?
A:Leres, urang gaduh pangalaman anu beunghar di OEM / Ladenan ODM sareng merek gedé kerjasama pikeun 15years ,urang tiasa ngahasilkeun ku conto anjeun atanapi gambar téknis , urang tiasa ngawangun cetakan kanggo syarat anjeun nyalira.

Q:Naon istilah pamayaran anjeun?
A:Kami umumna nampi LC kasihatan atanapi T / T pembayaran. Kanggo pesenan biasa, Syarat pamayaran 30% deposit,pamayaran lengkep sateuacan pangiriman.

Q:Naon waktos na kalungguhan?
A:Biasana butuhna 45 ka 55 dinten pikeun urutan kahiji saatos conto konfirmasi sareng nampi pembayaran sateuacanna.

Q:Are these pans cooking my food much faster?
A: Leres. This is performance cookware. It heats very fast cause the Aluminum composited in the middle of wall, it is the best heat conductor, and it can keep warm longer time because of the thicker walls.

Q:Naha anjeun tiasa ngajamin pengiriman produk anu aman sareng aman?
A:Pasti, kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngintunkeun barang-barang ka palabuhan anjeun dina hiji-eureun jasa ku forwarder.Our payun urang bakal mastikeun sadayana dokumen siap dina waktos anjeun diperyogikeun ,sareng pastikeun pangiriman produk aman sareng aman kalayan bungkusan kualitas saé pisan

Kirim pesen ka kami:

DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA